Bölgemizin en donanımlı ve modern Mezbahanesi hizmete girdi.

0
Mezbahanemizde kesimhane, soğuk hava depoları, deri depoları, hazır hale gelen etlerin dinlenme yerleri ve idari bölümler bulunmaktadır.Kesimler veteriner hekimimiz denetiminde yapılmaktadır.İlçemizdeki Esnaf(Kasaplar) için tüm olanakları bulunduran mezbahanemizde kesilen hayvanlar, Erzurum, Rize, Trabzon, Bayburt, Malatya ve Diyarbakır’a da sevk edilmektedir.
Belediyemizin uğraşları sonucunda Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’nın finansal desteği ile yapılan mezbahanemiz aynı zamanda istihdam da sağladı. Verilen eğitim ve mülakat sonrası 7 kişiye daimi iş imkanı sağlandı.
5 milyon liraya mal olan ve son derece modern ve hijyen bir ortama sahip olan mezbahanemizde kesilen hayvanlar Et taşıma aracımız ile İlçemizdeki kasaplara teslim ediliyor.
İlçemize Hayırlı Uğurlu Olsun.

Comments are closed.